Antrekk

Salg = Amok på skoshopping

Sommersalget har allerede vart en stund, og nå er mange av varene nede i 50%- 70%. Herlig! På en veldig svak studentkonto med røde tall er dette tiden å gjøre investeringer og kupp, og idag var det skoshopping på plakaten. 

SkoSko er Norges største skobutikk og ligger rett utenfor Oslo (faktisk rett ved der jeg bor weee), med lokaler på over 1000 kvadratmeter. NICE! OG de har maaasse salg! 

Jeg dro innom og handlet hele fem par sko, alle på 50% og 70%!

Joggeskoene jeg kjøpte var rett og slett en investering, begge var på 50%, og var både pustende og vannavstøtende. Hadde lett etter noen fine en stund, men jeg er litt kresen når det gjelder slike "praktiske" sko. Disse var derimot knall!

Gladiatorsandalene var virkelig verdens mykeste og deiligste. De var av ekte skinn, med semsket skinn på sålen, som gjorde de usedvanlig mye og behagelige. Det var også dempere i hælene, så disse kan man traske rundt i en evighet i!

Det smalt litt på kredittkortet nå, men absolutt verdt det! FORNØYD! :D

Hva syns du, investering eller tankeløst?


Ballerinakjole fra HM

Noen som har vært på shopping i barneavdelingen før? Til deg selv, og ikke barn?
Gjør du det, kan du finne mange skjulte skatter! 

Jeg pleier alltid å svippe innom barneavdelinger i butikker som HM, Kapphal, Cubus og andre butikker i samme kategori. Spesielt smykker er billigere her, jeg har et drøss med kjeder, spenner og øredobber herfra! I tillegg får man jo ting som ikke så mange andre på vår alder har, da de fleste har ting fra voksenavdelingen. Bonus bonus og bonus. 

Siste kjøp fra barneavdelinga på HM er denne fantastiske ballerinakjolen til 149,-
Jeg har sett at de har nesten samme kjole på Vero Moda til 299,- og jeg synes tilogmed den fra HM var enda søtere. Den hadde draperinger ved utringningen, noe den fra Vero ikke hadde. Snakker vi godt kjøp?

Kjolen er utrolig søt bare å bruke den uten noe ekstra. Perfekt om sommeren!


Den passer utmerket med alle slags belter

Med en kort jakke, ballerinasko, sløyfer eller diverse kan man style kjolen opp og ned etter anledning. Jeg tror jeg har funnet min favorittutgave av "den lille sorte"... YAY!Nye sommerstøvletter!

Idag kom pakka jeg har venta i spenning på, nemlig støvlettene jeg bestilte for litt siden!

Har lenge gått å sikla på de, men de har vært litt for dyre for min studentlommebok. Men så fikk jeg mulighet til å kjøpe de til 50% og da slo jeg til! Jippi! De er av merke Josefson, bestilt gjennom ellos.no. 
Hva syns du? Er de ikke fine!?Positive sløyfer

Er det bare meg som synes sløyfer utstråler noe positivt? Jeg blir liksom.. glad når jeg ser dem! 

Så derfor pyntet jeg litt på antrekket mitt idag, med et søtt sløyfebånd! Må jo være lov å spre litt glede?Og slik ble det seende ut:


wæ jeg hater sånne unaturlige bilder, men jaja. wæw mitt første outfittinnlegg!

Jeg vil velge å kalle det antrekk. Jeg er da norsk. 

Jeg var på Vero Moda en skikkelig kjapp tur og fikk raska med meg denne skjorta! Har lett etter en skjorte i bruntoner lenge, og denne falt jeg for med en gang, løs og ledig, men samtidig feminin. Ikke la det bli en vane å se antrekk, må tross alt ta bilde av speilet av meg selv, sånn er det å være eneboer.. 


Oh yeah. Hater å posere for meg selv. Sjekk Chanel nederst til venstre! Hun lurer på hva i alle dager mamma gjør, hvorfor hun tar bilde av seg selv og ikke henne?

Skjorte fra Vero Moda altså, det er buksa også. Lua er fra Cubus, kjedet har jeg laget selv, beltet er fra H&M. Den lange tynne genseren som egentlig er lyserosa men ser ut som en gips på armen, er fra Bikbok. De har verdens diggeste singleter og langarma tynne gensere! 

Hvis noen skulle lure, så har jeg også laget speilet (ramma) selv. Det er et kjempebillig fra Ikea, som jeg har malt brunt med en svamp og limt på gullstjerner og gullsløyfer fra Panduro Hobby. 


Kjedet jeg har laget!


Jeg benytter også anledningen til å vise frem min kjære Tigergutt veske som jeg brukte idag, den er fra Disneysjappa i London! Den er så delikat i fargen, kremhvit og akkurat passe stor til PC og diverse skolesaker. Skulderveske altså. Jeg elsker Tigergutt! Har alltid vært min favoritt fra Ole Brumm!
hits