Foto

Fordelen ved å være en rik pappajente fra Bærum...

... er at når man har bursdag, fikser pappa et heftig fyrverkeri selv om det er sommer!!

Se så vakkert!! 


Dette er selvfølgelig bare tull. Det var nattåpent på Sandvika Storsenter igår kveld, i anledning Sandvika BY Festival til helgen. Derfor sendte de opp et storslagent fyrverkerishow.
Ikke noe bursdag, ikke noe rikmannspappa, bare Bærum. 

Her er film av hele showet!

Se hele, for de beste fyrverkeriene kommer på slutten! :DSom det alltid er på nattåpent, er det masse tilbud. Jeg jobber til midnatt selv den dagen desverre, så fikk ikke anledning til å løpe rundt og shoppe billig. Jeg rakk derimot å gå på L'Occitane, en butikk som fører organiske kroppsprodukter. (Godt dette ikke er videoblogg, for jeg aner ikke hvordan navnet uttales...)
Der delte de nemlig ut goodiebags! =)Oppi lå en toalettmappe, masse prøver på alle slags mulige kremer og ansiktsrens og te og krydder og diverse, samt verdens beste håndkrem: L'Occitane Creme Mains peaux seches, karite shea. Dette er virkelig en utrolig god håndkrem, og skikkelig drøy, så du har den i evigheter. ANBEFALES! 
Den er litt dyr, men på Gardermoen får man kjøpt den for 50,- på tax free. Det er den lille sølv tuben med blå etikett dere ser på bildet (dette er bare en prøve, de ordentlige er større!;)


 Liker du fyrverkeri?


Vinner av fotokonkurranse!

PS: En unnskyldning til alle som har begge bloggene mine, men jeg er så glad at jeg må rope det høyt enda en gang....

Har du noen gang blitt så glad at du får tårer i øynene?

Nei, jeg har ikke vunnet i Lotto, men jeg har vunnet en fotokonkurranse! Sist vinter hadde Norefjell.com en konkurranse der man kunne sende inn sitt beste vinterbilde. Det kunne være av hva som helst, så lenge det var tatt på Norefjell. Jeg hadde nok av bilder jeg, har jo tross alt hytte der!  

Jeg deltok med to bilder i denne konkurransen: 

Et av kjæresten min, kompisen hans og naboen: 
Og et, kanskje ikke så overraskende, av Chanel og meg:
GJETT HVILKET BILDE JEG VANT MED?Åh helt fantastisk altså! Jeg hadde jo glemt hele konkurransen, for det var jo over et halvt år siden jeg sendte inn bildet. Og så plutselig idag leser jeg denne mailen: 

"Hei - du har vunnet! 

 

Juryen i fotokonkurransen til Norefjell Destinasjon sist vinter har talt.

 

Ditt bilde "****HEMMELIG ENDA****" vant førstepremien:

Weekend for 2 personer i suite med frokost og inngang spa på Quality Spa & Resort Norefjell."


Herlig!!


Jeg blir skikkelig sinna hvis dette er en teit spøk! Har du vunnet noe noengang?

Personlig bilde på bankkort

Nå tilbyr de fleste banker et bankkort med ditt personlige bilde på. 

Jeg benyttet meg av dette, og slik ser nå mitt kort ut!
Chanel selvfølgelig! Ble det ikke fint! :D


Fotokonkurranse igjen:)

Jeg deltar i nok en fotokonkurranse med tema dyr, på bloggen til "Madde" : http://madeleinekh.blogg.no

Bildet jeg deltar med er dette:


Bildet er av hesten jeg red før, islendingen Glaò. På beitet hadde hun et fast utsiktspunkt der hun alltid sto!Fotokonkurranse

Nå har jeg meldt meg på min første fotokonkurranse her på bloggen! :) 

Tema for konkurransen er sommer med dyr og det er Beate med bloggen http://livetmednatasha.blogg.no som er arrangør! Jeg er en fast leser av Beate sin blogg, som handler om henne og hunden hennes Natasha, og hennes drømmer om sin første helt egne hund (som til min store glede ser ut til å bli en sheltie:)

Det var ikke akkurat lett å velge ut bilder til konkurransen, jeg sto mellom flere til slutt. Jeg ville helst ikke bare delta med hundebilder, så plukket ut noen med hest og noen som ikke var av mine egne hunder. Etter nøye utvelgelse ble det likevel Chanel i fokus på begge bildene, men men.. 

Det første bildet jeg deltar med, er av min egen sheltie Chanel og samboeren min sin Border Collie Timmy. De to er skikkelig kjærstepar, de flørter hele dagen lang og blir helt koko når de er sammen. De klarer virkelig ikke å være i ro i samme rom, så det var rett og slett et ganske under at vi tilslutt klarte å knipse dette bildet av de to sammen. Ikke minst er jeg så fornøyd med at de nesten-nusser på bildet, som virkelig viser deres forhold! 

Det andre bildet måtte bli et av Chanel og fotballen hennes. Det er det jeg tror hun ELSKER med sommeren, nemlig at alle spiller fotball overalt. Chanel har balldilla og jo større baller, jo bedre. Her er hun med sin egen minifotball av skum, som hun gjerne bærer med seg på hele turen.  Det stolte blikket hennes på bildet forteller veldig godt hvor fornøyd hun er når hun får lov til å ha den med seg på tur! 


Så da får jeg håpe jeg når toppen med et av disse bildene! :)Roseshoot

I en Arizona iste-vase har jeg hatt noen roser stående i faktisk over ett år nå. De tørka ut oppi vasen når de ikke fikk mer vann, men beholdt fasongen og bladene og det hele. Jeg har aldri sett roser tørke på den måten før, men de ble ihvertfall utrolig fine! Her er litt ymse bilder av rosene:

hits